Amazon do të zhvillojë një lojë MMO të Lord of the Rings
Loja duket se nuk ka lidhje me serialin e ardhshëm të Amazon bazuar tek Lord of the Rings Amazon Game Studios ka zbuluar projektin e tyre të rradhës: një MMO Lord of the Rings që Amazon po e zhvillon në…
Një lojë e re e Lord of the Rings do të vijë në 2021
Protagonisti i saj do të jetë Gollum. Daedalic Entertainment ka njoftuar se po punon për një aventurë të re të Lord of the Rings që do të lançohet në vitin 2021 për PC dhe "të gjitha platformat e konsolave të…