Tag: Lord Beerus

Dragon Ball Super dëshmon se Vegeta ka ndryshuar
SPOILER ALERT Që nga prezantimi i tij në mangën origjinale të Dragon Ball, Saiyan Prince Vegeta e ka dëshmuar veten si një luftëtar të fortë dhe të aftë, duke treguar gjithashtu pamëshirshmërinë dhe egërsinë e tij. Ndërsa historia përparonte dhe…
Shpjegohet forma e re e Vegeta në Dragon Ball Super
Dragon Ball Super ka debutuar zyrtarisht formën e re të Godly Destroyer të Vegetas, në faqet e mangës. Lexoni për të marrë një përmbledhje të mënyrës se si Vegeta zhbllokoi rritjen e tij të fundit të energjisë, si dhe atë…