Legends of Runeterra do të marri modes të reja së shpejti
Loja me letra e Riot Games sa vjen e përmirësohet Legends of Runeterra është një prej lojërave të mira me letra në PC dhe mobile, por duke nisur nga qershori e më tej, ajo do të bëhet edhe më e…
Legends of Runeterra do të vijë në mobile në 30 prill
Loja me letra e Riot Games gjithashtu do të lançohet zyrtarisht në këtë datë në PC Riot Games njoftoi se Legends of Runeterra, loja e ardhshme me letra e League of Legends, do të vijë në mobile në 30 prill.…
Legends of Runeterra do të ketë disa formate dhe modes
Letrat dhe setet e reja do të sjellin formate dhe mode të reja Legends of Runeterra do të ketë disa mode dhe formate të reja pas lançimit zyrtar këtë vit, konfirmoi Riot. Me lançimin zyrtar të LoR që duket fare…
Ndryshime të mëdha do të vijnë në progresionin e Legends of Runeterra
Elementi i rastisë tek shpërblimet dhe wildcards ka ulur eksperimentimin Duket se fokusi i Riot Games për lançimin zyrtar të Legends of Runeterra është ulja e efektit RNG në progresion. Riot foli më shumë për gjendjen e beta-s së LoR…