Tfue është duke i dalluar Lamat që nga Spawn Island
Tfue është një nga emrat më të njohur në Twitch dhe në botën e Fortnite Battle Royale, duke tërhequr një tufë me fansa kudo që shkon dhe duke i lënë ata me gojë hapur me disa nga lojërat e tija…