Sfera e Loot Lake shpërthen në teaser-in e fundit të Fortnite
E paparashikueshme, apo jo : ) Epic Games ka publikuar teaser-in e katërt dhe të fundit për sezonin e dhjetë të Fortnite dhe në ndryshim nga tre të kaluarat, që ishin thjesht foto me nënkuptime, ky i rradhës tregon një…
Një bug po bën Arcana Glider ti heq items dhe ti japë V-Bucks lojtarëve
Një bug në Fortnite po bën të mundur që Arcana glider, të heqë sendet e lojëtarëve dhe t'iu japë sasi anormale të V-Bucks. Si rezultat Epic po e kthen mbrapsht giveaway-in e këtij item-i derisa problemi të rregullohet. Si për…
Shpërthen kubi i Fortnite, dërgon lojtarët në një dimension magjik
Loot Lake është tani Stonehenge Kubi i Fortnite, i cili është vërtitur rreth hartës që nga fundi i gushtit, shpërtheu sot dhe i transportoi lojtarët në një dimension alternativ ku ligjet normale të realitetit nuk zbatohen. Ngjarja ishte paraprirë nga…