Riot Games zbulon League of Legends Esports Manager
Loja do të fillojë fillimisht në LPL dhe më pas do të zgjerohet Riot Games zbuloi një lojë simulation gjatë 10-vjetorit të League of Legends. LoL Esports Manager do i lejojë lojtarët të krijojnë dhe të menaxhojnë një ekip profesional…