Si pandemia bëri që aspekti social i lojërave mobile të evoluonte?
Cilat janë ndryshimet që pandemia ka kryer në fushën e lojërave mobile? 2020 ishte një vit i cili solli ndryshime shumë të paparashikueshme duke futur në gjendje shumë shtete të botës. Gjatë kësaj kohe lojërat mobile filluan të pësonin një…
Videolojërat po bëhen më popullore me moshën e tretë
Dominotë do fillojnë të zëvëndësohen me controllers, PC dhe celularë?! Njerëzit e moshuar po kthehen gjithnjë e më shumë tek lojërat, teksa popullsia moshohet dhe lojërat bëhen gjithnjë e më popullore, sipas të dhënave të reja të publikuara nga AARP,…