Këto janë të gjitha lojërat që do të dalin në tetor
Me ardhjen e vjeshtës, kalendari i lançimit të videolojërave po mbushet shumë shpejt. Konsolat e gjeneratës së ardhshme nga Sony dhe Microsoft nuk do të vijnë deri në nëntor, por tetori sërish ka disa lojëra fantastike të rezervuara për ne.…