fbpx

Tag: Logan

Logan Paul i dhuroi vetes një këmbë të vërtetë dinosauri në rastin e ditëlindjes së tij
Njerëzit e famshëm dhe personalitetet në internet duan ta blejnë vetes herë pas here dhurata të çmendura dhe të shtrenjta. Sidoqoftë, është e vështirë të përmendësh një që ka shkuar më shumë së fundmi se Logan Paul. Logan ka shpenzuar…