Phil Spencer tashmë e ka vënë në përdorim personal Project Scarlett
Shefi i Xbox mund të jetë duke luajtur Halo Infinite në këto momente. Phil Spencer i Xbox tashmë e ka vënë në përdorim konsolën pasardhëse të Xbox One në shtëpinë e tij. Ai postoi në Twitter për këtë të mërkurën…
Modeli Lockhart i Xbox Scarlett ende po zhvillohet nga Microsoft
Konsola pritet të jetë më e lirë dhe të ketë fuqinë e një PS4 Pro Duket se planet e Microsoft për Xbox Scarlett kanë ndryshuar sërish, ose më saktë, nuk kanë ndryshuar fare, edhe pse menduam se ndryshuan. Përpara se…