Ku mund të gjeni Shanty Town ose Orchard për sfidat Fortnite Location Domination
Me sfidat e reja Location Domination të Fortnite, shumë lojtarë do të duan të dinë se ku mund të gjejnë Shanty Town dhe The Orchard, për t'i plotësuar ato. Një sfidë që lojtarët duhet të plotësojnë është të aplikojnë 100/250/500…
Bëhet leak pjesa e dytë e sfidave të Fortnite Location Domination
Një leak i ri i Fortnite ka zbuluar setin e dytë të sfidave Location Domination që do të vijnë në update-in e ardhshëm të lojës. Seti i ri i sfidave u zbuluan nga leaker-i i besuar i Fortnite, iFireMonkey, i…
Si të plotësoni sfidat e Location Domination në javën e 11 të Fortnite
Sezoni i 2 i Chapter 2 në Fortnite do të vazhdojë edhe për ca kohë dhe një javë e re nënkupton një set të ri sfidash të quajtur Location Domination. Ato erdhën live në lojë të enjten e datës 30…