Lojtarët e CoD thonë se lobby i Modern Warfare po ju shkakton probleme me PS4
Një problem i çuditshëm me lobbyn e Modern Warfare dhe Warzone në lojë është duke bërë që PlayStation 4 të mbinxehet. Kjo sipas deklaratave të personaliteteve të ndryshëm të Call of Duty si Jkap dhe Attach. Ishte Dillon ‘Attach’ Price…
PUBG do të ndryshojë muzikën e Lobby-it
PlayerUnknown’s Battlegrounds e ka si tendencë të marrë updates të vazhdueshme për platformat e ndryshme ku ajo ndodhet. Gjithsesi aspekte të tjera si menutë ose sisteme të ngjashme, nuk ndryshojnë edhe aq shpesh. Sipas një njoftimi të bërë të hënën, muzika…