Tag: loadout

Loadouts më të mira për Warzone Season 6
Nëse jeni në kërkim të loadouts më të mira të Warzone nga Sezoni 6, jeni në vendin e duhur. Sezoni 6 i ka mbajtur gjërat mjaft të qeta. Ne nuk kemi pasur ndryshime masive në patch notes si disa sezone…
Ky është loadout më i mirë për SP-R208 në Warzone

Përditësimi më i madh i Sezonit 2 të Warzone tani është zyrtarisht i drejtpërdrejtë dhe lojtarët kanë qenë të zënë duke u kapur me të gjithë përmbajtjen e re. SP-R208 mund të jetë lëshuar për një kohë tani, por patjetër…

Loadout-i më i mirë për AUG në Warzone
AUG mund të mos jetë SMG-ja më e popullarizuar në Warzone, por është e aftë të shkaktojë dëme goxha të mira nëse jeni të gatshëm t'i jepni një shans. Në fillim AUG-ja në Modern Warfare kishte një sukses të shkurtër…
Loadout më i mirë për AUG në Warzone
Me lançimin e Call of Duty: Warzone Season Two, zhvilluesi Raven Software duket se po sjell ndryshime të reja në arsenalin e armëve. Raven Software si gjithmonë ka sjellë edhe këtë herë ndryshime në mënyrë të fshehtë tek armët e…
Tfue tregon loadout-in perfekt për MP7 në Warzone
Sipas tij ky është loadout-i më i mirë për luftime nga afër Edhe pse Tfue u bë i njohur si një prej streamers më të mëdhenj të Fortnite, ai duket se është larguar nga loja e Epic Games dhe po…
Shroud tregon loadout-in e tij, FN Scar 17 në Call of Duty: Warzone
Shroud ka çarë përmes Battle Royale-it të fundit Activision, Call of Duty: Warzone, dhe nuk është për t'u habitur që ai ka marrë një assault rifle. Shpejtësia është emri i lojës për shroud dhe kjo reflektohet në zgjedhjet e tij…