Tag: loading screen

Një ‘loading screen’ si i GTA në CS:GO?!
Loading screen aktual i CSGO përmban udhëzime themelore që mund t'i ndihmojnë fillestarët të kuptojnë më mirë lojën. Sidoqoftë, lojtarët më të vjetër që kanë aftësi për të redaktuar e kanë kaluar atë. Një Redditor me emrin Ael_YT ka krijuar…
Këto janë vendndodhjet e E.G.O Outposts për sfidat e Week 5 në Fortnite
Mund të përfitoni shumë XP duke vizituar pikat E.G.O dhe duke gjetur chests. Zhvilluesi i Fortnite, Epic Games, ka postuar Lowdown Missions për Season 11. Sfidat e reja të Fortnite i shpërblejnë lojtarët me shumë XP për ti ndihmuar me…
Ja si të gjeni gërmën “T” në Fortnite Chapter 2
Që kur Fortnite Chapter 2 u lançua, lojtarët që kanë Battle Pass-in kanë patur detyre të gjejnë gërma të fshehura rreth e përqark hartës. Çdo javë vjen një gërmë e re. Deri më tani lojtarët kanë mundur të gjejnë gërmat…