Ja si një kompani orkestroi luftën mes Twitch dhe Mixer
Fundi i vitit që lamë pas ishte plot me marrëveshje ekskluzive të streaming, të bëra nga disa prej gamerave më të mëdhenj në këtë biznes. Sado që të gjitha ata firmosën kontrata me platforma të ndryshme, ata të gjithë kanë…