Eventi Llama-Rama është live në Rocket League me double XP
Lojtarët mund të marrin Battle Bus të Fortnite si reward. Eventi më i fundit i Rocket League është live. Llama-Rama është pjesë e bashkëpunimit me Fortnite dhe ka një shpërblim të veçantë për lojtarët që plotësojnë pesë sfida. Eventi Llama-Rama…
Rocket League vjen me një crossover në Fortnite për të festuar lançimin free-to-play
Lojtarët gjithashtu do të marrin një kupon me vlerë $10 në Epic Games Store nëse e shkarkojnë Rocket League mes datave 23 shator – 23 tetor. Psyonix më në fund ka njoftuar datën kur Rocket League do të bëhet free-to-play…