PS5 dhe Xbox Scarlett do të vijnë me Live Service Games
Tashmë e dimë që ju pëlqen të luani videolojëra, por a ju pëlqen të paguani vazhdimisht për këtë privilegj? Duket se nëse doni të provoni konsolat e gjeneratës së ardhshme, kjo është një gjë që duhet ta bëni vazhdimisht. PlayStation…