fbpx

Tag: littlewood

Nintendo eShop sjell përsëri lojëra të reja dhe më shumë
Edhe kësaj jave Nintendo eShop vjen përsëri me një shumëllojshmëri të re lojërash në dyqanin e saj online me lojëra nga zhanra të ndryshëm. Një ndër lojërat që kanë ardhur është LittleWood nga SmashGames. Në këtë lojë ju keni mundur…