Tag: Little Nightmares

PlayStation Plus sjell lojëra shtesë për muajin Gusht
Loja më emocionuese e PlayStation Plus është i gjithë seriali Yakuza, duke përfshirë Yakuza: Like a Dragon i vitit 2020. Ndërsa të tjerët në seri (Yakuza 0, Yakuza Kiwami, Yakuza Kiwami 2 dhe Yakuza 3, 4, 5 dhe 6) do…
Little Nightmares është falas për një kohë të shkurtër
Little Nightmares është një ndër lojërat më të mira të zhanrit horror dhe çdo fans i këtij zhanri duhet ta luaj. Tashmë kjo lojë është falas dhe nxitoni për ta marrë pasi do të jetë falas për një kohë tepër…