Tag: lisa

Kënga e intros së Demon Slayer shpallet ‘Kënga me më shumë fitime në 2020’ për Japoninë
Kënga e intros për Demon Slayer:Kimetsu no Yaiba  sezoni i parë anime është kurorëzuar kënga më fitimprurëse e vitit 2020 në Japoni! Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba ishte e ngadaltë në fillim edhe pse nga sezoni i parë i serialit…
Fluturoni në botën dixhitale të Samsung me fëmijët tuaj!
#rrinështëpi Ne të gjithë e dimë se të vegjlit tanë janë studiues të shkëlqyer, dhe shpesh ata mësohen me teknologjitë e reja dixhitale, që ndryshojnë çdo ditë, më mirë se ne. Kjo nganjëherë mund të jetë një sfidë e vërtetë…