Twitch firmos kontrata ekskluziviteti me DrLupo, TimTheTatman dhe Lirik
Mesa duket Mixer nuk është i vermi që di të bëjë kontrata. Twitch ka krijuar disa kontrata ekskluziviteti me emrat më të mëdhenj të tij, pas disa muajsh me marrëveshje po ekskluzive të bëra nga Mixer dhe Facebook Gaming për…