FIFA 21 konfirmon lojtarët më të mirë të gjuajtjeve të lira dhe një prej tyre është shqiptar
Edhe pse përfshirja e Lionel Messi nuk do të ngrejë vetulla, Enis Bardhi patjetër që po, pasi shqiptaro-maqedonasi është lojtari i katërt në FIFA 21 me më shumë saktësi në faulle Për habinë e askujt, Lionel Messi është emëruar lojtari…