fbpx
Traileri i plotë i Lion King ka ardhur plot nostalgji
Traileri i plotë i Lion King ka ardhur dhe në të mund të shohim aspekte shumë më të gjera të filmit se sa në teaser-in e parë. Një nga këto tipare janë edhe personazhet që flasin. Filmi live-action nuk është…
Microsoft në përgatitje të një Xbox One-i të ri pa DISK – GameON Weekly
GameON Weekly është një emision nga GameON Albania ku ju sjellim një përmbledhje të lajmeve më të rëndësishmesh të javës. Në edicionin e gjashtë të GameON Weekly flasim për: 5. Është publikuar trailer-i i parë i filmit Lion King 4.…
Traileri i parë për filmin e Lion King duket fantastik
Disney ka publikuar trailerin e parë për filmin live-action Lion King. Ky është lajm fantastik për të gjithë ne që jemi rritur me kasetën e Mbretit Luan çdo pasdite pas kopshti. Traileri i postuar është fantastik dhe tregon se sa shumë…