Tag: LinkedIn

LinkedIn mund të ketë marrë të dhënat tuaja
PrivacyShark duket se ka qenë i pari që ka raportuar këtë dhe tani ka marrë një deklaratë nga LinkedIn, më poshtë. Një shkelje e dytë masive e LinkedIn raportohet se ekspozon të dhënat e 700 milion përdoruesve, që është më…
Krijuesit e GTA janë duke punuar në një ‘version VR të lojës’
Rockstar Games, thuhet se po përgatitet që loja e saj e radhës të jetë plotësisht në VR Kjo është sipas një postimi të LinkedIn nga studioja zhvilluese e Video Games Deluxe. Thuhet se "tani është duke u përgatitur për një…
Një lojë battle royale për PS5 bëhet leak në LinkedIn
Knives Out është një battle royale nga Tencent. Knives Out, një lojë falas battle royale nga gjigandi kinez Netease, mund të vijë në PlayStation 5. Kjo sipas informacionee të marra nga profili i një zhvilluesi në LinkedIn. Vincent Chi, Drejtori…