Tag: link

Instagram po i lejon të gjithë të vendosin link në story
Instagram është një nga platformat më të njohura të mediave sociale në botë. Për t'u siguruar që ka reduktuar abuzimin në platformë, disa veçori janë të kyçura pas disa kushteve shtesë. Si fillim, një nga veçoritë më të spikatura u…
Instagram nuk po planifikon të vendosë një tarifë për të vendosur links në caption
Pavarësisht nga ajo që sugjeron një aplikim i fundit për liçensë, Instagram thotë se nuk ka në plan të shtojë link në caption të fotove. Aplikimi për patentë u zbulua nga Mike Murphy, në përmbledhjen e tij javore të liçensave…
Legendary Update në Super Mario Maker 2 sjell Link dhe Master Sword
Legendary Update gjithashtu shton një mode të ri me pista nga Nintendo Update i ardhshëm i Super Mario Maker 2 do të sjellë Link si personazh në lojë, së bashku me një koleksion armës dhe lëvizjesh klasike nga The Legend…