Epic do të japë dy lojëra falas javën e ardhshme
Për momentin është falas Limbo. Javën e ardhshme do të jetë War of Mine dhe Moonlighter. Kur Limbo u lançua për PC në 2011 ishte e shkëlqyer dhe kështu vazhdon të mbetet edhe sot. Është një lojë tërheqëse, me grafika…
Torchlight është falas në Epic Games Store. Limbo ka rradhën.
Një klasike action-RPG Torchlight, e zhvilluar nga Runic Games, është momentalisht falas në Epic Store. Loja do të vazhdojë të jetë falas deri në 18 korrik. Si pjesë e listës së lojërave falas të Epic Store, rradhën pa Torchlight do…
Shikoni pamjet e lojës së rradhës nga krijuesit e Limbo dhe Inside
Playdead, krijuesit e Limbo dhe Inside kanë qenë mjaft të heshtur mbi projektet e tyre të ardhshme gjatë viteve të fundit. Të vetmet raste kur mund të kemi zbuluar diçka kanë qenë gjatë kritereve të vendusura të njoftimet për punë.…