Roblox sjell koncertin e parë në lojë me Lil Nas X
Zhvilluesi i MMO së famshme Roblox, ka njoftuar se loja do të mbajë koncertin e saj të parë virtual, me rapper-in Lil Nas X. Koncerti virtual do të ketë skena me tematikën e Town Road dhe physically-based rendering. Kjo do…