Tag: like

Disa shkencëtarë mendojnë se media sociale është një rrezik për njerëzimin
Mediat sociale kanë ristrukturuar në mënyrë drastike mënyrën se si ne komunikojmë në një periudhë tepër të shkurtër kohe. Ne mund të zbulojmë, të bëjmë “Like”, të klikojmë dhe të ndajmë informacionin më shpejt se kurrë më parë, të udhëhequr…
Facebook shton një reagim ‘care’ në butonin like
Reagimet do të jenë të disponueshme në faqen kryesore dhe aplikacionin Messenger Facebook po zgjeron reagimet e tij të like me një reagim "care" për t'i ndihmuar njerëzit të tregojnë mbështetje. Facebook thotë se shpreson që reagimi, i cili tregon…