Tag: lightsaber

Fortnite leaks flasin për rikthimin e Lightsabers
Fortnite ka mbajtur më parë event të Star Wars crossover dhe duket se ky partneritet do të vazhdojë duke rikthyer armën melee ikonë të ekskluzivitetit. Një leak ka zbuluar se lightsabers mund të kthehen në Fortnite në një përditësim të…
Star Wars pushton Fortnite Chapter 2
Gjithçka ndodhi gjatë Fortnite x Star Wars Pasi hasën disa probleme të vogla teknike, eventi Fortnite x Star Wars më në fund filloi në 14 dhjetor dhe shumë veçori dhe content i ri u hap, u zbulua dhe u bë…
Një lightsaber nga Star Wars mund të vijë në Fortnite
Ky lightsaber mund të vijë me një limited time mode Është zbuluar më herët se Star Wars do të ketë një premierë ekskluzive të një prej skenave të filmit të ri brenda në Fortnite në 14 dhjetor. Një skenë e…