Tag: Lights off!

Lights off! loja horror falas në steam e cila ju lë pa gjumë
Lights Off! është një lojë horror falas first person që ka qenë në Itch.io për një kohë, por së fundmi është shfaqur në Steam. Ajo simulon frikën e fikjes së dritave dhe ngjitjes së shkallëve për të shkuar në shtrat…