Tag: light novel

Kur do të vijë filmi anime i That Time I Got Reincarnated as a Slime
Seritë anime të zhanrit isekai janë të shumta ku ndër to mund të përmendim shumë seri. Dhe së fundmi një nga më të preferuarat, That Time I Got Reincarnated as a Slime, ka zbuluar se kur do të vijë filmi…