Tell Me Why është loja e re nga zhvilluesit e Life is Strange
Tell Me Why del në verën e 2020ës. Microsoft tregoi një trailer të ri loje, në X019, nga Dontnod Entertainment që ngjan deri diku me Life is Strange. Loja quhet Tell me Why dhe trailerin e njoftimit të saj mund…
20 minuta gameplay video të Life is Strange 2
Shijoni 20 minutat e para nga loja Life is Strange 2 gjatë Gamescom 2018. Pas publikimit të reklamës së parë, Dontnod Entertainment na jep mundësinë të shohim 20 minutat e para të gameplay-it nga vazhdim i mëpritur i Life is Strange. Në…