Tag: Life is Strange: True Colors

Life is Strange: True Colors Review
Kanë kaluar dy vjet që kur krijuesit e Life is Strange, Dontnod Entertainment përfunduan historinë tronditëse të Vëllezërve Diaz në Life is Strange 2. Tani është radha e Deck Nine, pasi zhvilluesit e pjesës paraardhëse, Before the Storm, na sollën…
Life is Strange: True Colors sjell një trailer të gameplay
Si pjesë e shfaqjes Square Enix dhe E3 2021, Deck Nine nuk mund të mungonte dhe paraqiti të dhëna të gjera loje nga Life is Strange: True Colors, kapitulli i ri i madh i ekskluzivitetit. Sipas tyre, "ngjyrat e tij"…