Lëshimet, Beta-t dhe Eventet më të mëdha në Shtator 2018
Industria e 'gaming' nuk ngadalëson kurrë. Kjo vërtetohet nga lëshimet e lojërave çdo muaj, për të mos përmendur eventet e industrisë, eventet 'in-game', zgjerimet, DLC, betae dhe të tjera. Shtator 2018 duket veçanërisht i zënë, duke paraqitur lançimin e video-lojërave…
Gamescom 2018: Premiera botërore & hapje surprizë
Gamescom 2018 është pasnesër. Panairi i video-lojërave do të jetë më 21 gusht në orën 11:00 (atëherë do të bëhet hapja). Për të shënuar dhjetëvjetorin, ka disa surpriza: për herë të parë, botuesit ndërkombëtarë po prezantojnë premiera botërore për hapjen…