Tag: Life is Strange 2 Episode 1

Life is Strange 2 Episode 1 është tashmë falas
Life is Strange 2 Episode 1 është bërë free-to-play në të gjitha platformat. Vazhdimi i asaj që mund të konsiderohet loja më e famshme e Dontnod, Life is Strange 2, ndjek një grup të ndryshëm personazhesh dhe një histori komplet…