Tag: level up

Si të rrisni shpejt nivelet e Battlepass në Valorant | GUIDE
Më herët sot, Valorant lançoi një Battlepass krejt të ri, një pjesë të Aktit 3 të Episodit 3 dhe përditësimit të patch-it 3.09. Battlepass në Valorant është një grup artikujsh kozmetikë që lojtarët mund t'i marrin duke përparuar nëpër nivele.…