Jack Black filmon ‘Let’s Play’-in e parë në një lojë ku gjendet vetë
Brutal Legend rikthehet Që pasi aktori Jack Black lançoi kanalin e tij të lojërave në YouTube në dhjetor ai ka postuar 11 video dhe ka mbledhur rreth 4 milion subscribera. Shumica e videove janë vlogs, por tani ai ka postuar…