fbpx
Let It Die: Lançohet data e lëshimit në PC
Krijuesi i Let It Die, Grasshopper Manufacturen, njoftoi se loja 'free-to-play' do të lëshohet në PC më 26 shtator përmes Steam. Let It Die u lirua në vitin 2016 dhe ishte një nga veçoritë ekskluzive të PS4. Brenda lojës, lojtarët…