Tag: leonardo

Luani si Teenage Mutant Ninja Turtles në Brawhalla
Teenage Mutant Ninja Turtles kanë mbërritur në Brawlhalla si Epic Crossovers, dhe ju jeni në gjendje të luani si secili nga katër Ninja Turtles. Një modë e re loje e quajtur Crew Battles është gjithashtu në dispozicion tani. Përveç këtyre,…