Tag: Leon Kennedy

Resident Evil do të jetë në Netflix këtë korrik
Netflix publikoi trailer-in e ri dhe datën e transmetimit. Tetë muaj pas njoftimit të parë, tani kemi një trailer krejt të ri dhe datën e lançimi për serinë anime të Resident Evil të Netflix. Resident Evil: Infinite Darkness zhvillohet pas…