Activision ka gati një leje nëse doni të mungoni në punë për të luajtur Modern Warfare
Call of Duty: Modern Warfare është lançuar zyrtarisht dhe lojtarët në mbarë botën duan thjesht që ti lënë të gjitha përgjegjësitë e tyre prapa dhe vetëm ta luajnë. Gjithsesi ndonjëherë rutina të përditshme si shkolla dhe puna mund ta frenojnë…