Animal Crossing, Fall Guys dhe Portal 2 kthehen në grupe LEGO
Grupet LEGO të krijuara nga fansat, Portal 2, Fall Guys dhe Animal Crossing të gjitha janë kualifikuar për t'u rishikuar nga LEGO Group dhe mund të bëhen reale nëse miratohen. Ndërsa Super Mario mund të jetë duke udhëhequr për sa…
Një fans i CS:GO ka ndërtuar një version Lego të Dust 2
Lego-t dhe videlojërat janë shumë të ndërthurura, me shumë seri si Star Wars dhe Minecraft, por edhe të tjera si Fallout, Portal dhe Dark Souls që janë rikrijuar nëpërmjet blloqeve. Tani, një fans i Lego-ve mesa duket ka marrë përsipër…
MrBeast sfidoi miqtë që të ndërtonin kullën më të madhe LEGO në botë për $50k
Gjithmonë në shpirtin e të krijuarit ndonjë sfide të re, MrBeast sfidoi miqtë e tij që të krijonin kullën më të madhe me Lego në botë, për një çmim prej $50,000. MrBeast solli me mijëra tulla Lego, solli së bashku…
Zbulohet zyrtarisht seti i Super Mario LEGO
Mjaft i lezetshëm Projekti i ri thuhet se sjell "një rimagjinim të përvojës së ndërtimit LEGO", me lojtarë në thelb të aftë të ndërtojnë nivelet e tyre të personalizuara të Mario duke përdorur blloqe LEGO. Ndoshta pjesa më emocionuese, megjithatë,…
Loja e ardhshme falas në Epic Games Store ka një identitet sekret
Conarium u bë falas dje, por java tjetër ngelet një mister, apo jo? Shpresojmë t'i keni marrë kopjet tuaja të The End is Nigh dhe Abzu nga Epic Games Store, pasi këto lojëra tashmë nuk janë më falas. Në vend…