Forza Horizon 4 do të vijë me një version lego
Expansion-i vjen në 13 qershor Expansion-i i rradhës për Forza Horizon 4, që do të vijë me datë 13 qershor, quhet Lego Speed Champions dhe është çdo gjë që mund të dëshironim nga një expansion i Forza. Trailer-i i ri…