fbpx
Watch Dogs Legion po kërkon për fansa që ta ndihmojnë me kolonën zanore
Ubisoft ka vënë një thirrje për të gjithë fansat e Watch Dogs me prirje artistike që ta ndihmojnë të krijojnë 10 kolona zanore për Watch Dogs Legion. Zhvilluesi është duke punuar me hitRECord, companinë e produksionit të aktorit Joseph Gordon-Levitt.…
Çfarë duhet të dini për permadeath në Watch Dogs Legion
Watch Dogs Legion sjell conceptin e permadeath. Në trailer-in e ri të gameplay-it mund të shihnim një nga personazhet(Ian) që vritej nga policia dhe kërkesën që i bëhej lojtarit për të marrë kontroll mbi një NPC. Gjatë prezantimit, Ian niset…
Path of Exile: Legion është live me një ligë të re dhe ndryshime të mëdha në melee
Update-i masiv i Path of Exile v 3.7.0, i njohur ndryshe si Legion është më në fund live dhe sjell një shpalosje shumë të mirë të melee combat. Ripunimi i melee sjell shumë ndryshime balancuese, si edhe të bën ti…