Tag: legend of zelda

Legend of Zelda: Skyward Sword HD Review
Legend of Zelda: Skyward Sword HD është loja e gjashtë e serisë Legend of Zelda e cila debutoi për herë të parë për 25 vjetorin e Legend of Zelda. Loja kërkon të tregojë historinë e origjinës së heroit Link dhe…
Legend of Zelda: Skyward Sword HD dhe Civilization IV Anthology vijnë në Nintendo eShop
Si çdo javë, Nintendo eShop sjell lojëra të reja në dyqanin e saj online bashkë me shumë ulje dhe demo. Kësaj jave në Nintendo eShop mund të gjeni lojëra si Legend of Zelda: Skyward Sword HD, Civilization VI Anthology, Fates…
Amiibo e Zelda & Loftwing nga Skyward Sword do të vijë në korrik
Fansat e Legend of Zelda kanë qenë tepër të emocionuar që prej njoftimit se një remaster i Skyward Sword HD do të vijë së shpejti. Dhe së fundmi Nintendo ka njoftuar se një amiibo i ri i Zelda do të…
Një seri e Legend of Zelda ka qenë në punë nga Netflix e cila u anullua më vonë
Historia e Legend of Zelda është një nga më të bukurat që bota e gaming ofron dhe besojmë se adaptimi i saj në një TV Show do ishte e mrekullueshme. Së fundmi, dikush ka zbuluar se një seri e Legend…
Dikush po rikrijon Legend of Zelda: Ocarina of Time në Minecraft
Pas shumë lojërave të tjera të rikrijuara në Minecraft, kësaj here e ka radhën Legend of Zelda: Ocarima of Time Minecraft njihet tashmë si një prej mënyrave më të mira për të bërë remake një lojë të vjetër për shkak…
Këto janë lojërat më të shitura të Nintendo Switch që prej lançimit
Sword and Shield bëjnë një debutim gjigandësh, dhe Luigi bashkohet po ashtu Nintendo ka lëshuar pasqyrat e saj të fundit financiare për tremujorin që përfundon më 31 Dhjetor 2019, me suksesin e vazhdueshëm për konsolin e tyre hibrid, Nintendo Switch.…
Legend of Zelda vjen në Fortnite Creative me një hartë masive
Që me lançimin e saj nga fundi i 2018s, Creative Mode e Fortnite ka patur disa krijime shumë të lezetshme falë lojtarëve të saj. Këtu mund të përfshijmë konceptin e Mini Golf, hartën e Dust II nga CS:GO dhe tani,…
Nintendo po kërkon level designer për një lojë të re Legend of Zelda
A do të kemi një lojë të re? Duket se Nintendo po kërkon dizenjues nivelesh për serinë Legend of Zelda. Pozicioni kërkon që dizenjuesi të punojë në evente, dungeons dhe implementimin e tyre në lojë. Kjo u bë e ditur…
Ndryshime në axhendën e serive të Legend of Zelda
Breath of the Wild është tashmë zyrtarisht pjesë e serive të lojës. Nintendo bëri ndryshime në serinë e eventeve në serinë e Legend of Zelda në mënyrë që 'Breath of the Wild' të bëhej zyrtarisht pjesë e historisë. Historia e…