Shfaqet gameplay i ri i Hyrule Warriors: Age of Calamity
Rruga për te Hyrule Warriors: Age of Calamity është afër fundit. Kanë mbetur vetëm dy javë para 'spin-off'-it të Legend of Zelda: Breath of the Wild, dhe me kaq pak ditë që kanë mbetur, Nintendo dhe Koei Tecmo kanë trajtuar…