Tag: Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Të gjitha detajet për Legend of Zelda: Breath of the Wild 2
Për shumë,  një nga pikat kryesore të E3 të këtij viti ishte për të parë lojën nga vazhdimi i shumë pritur i fituesit të çmimit Loja e Vitit 2017, si dhe datën e lançimit të saj. Gjithçka që dimë deri…