Tag: leetify

Si të përmirësoheni në CS:GO? | GUIDE
"Si mund të bëhem më mirë në Counter-Strike: Global Offensive?" Kjo është një pyetje e zakonshme midis lojtarëve të CSGO dhe është një që do të ketë një larmi përgjigjesh në varësi të kujt pyetni. Videot në YouTube do t'ju…
Një studim tregon se kjo ngjyrë përfaqëson lojtarët më të mirë në CSGO
CSGO është një prej atyre lojërave e cila iu lejon që të përshtatni sipas dëshirës shumë gjëra dhe një prej tyre është edhe ngjyra që keni kur luani matchmaking. Së fundmi një studim rreth këtyre ngjyrave tregon se çfarë ngjyre…
Fansat kanë krijuar një AI që të ndihmon të përmirësohesh në CS:GO
AI ndjek lojtarët në lojë dhe më pas jep sugjerimet e saj Një ekip entuziastësh të CS:GO kanë krijuar një program të ri AI i cili ndjek performancën e lojtarëve në lojë dhe më pas jep sugjerime se në cilat…