Lee Sin po vjen në League of Legends: Wild Rift
Lee Sin është kampioni tjetër që i shtohet League of Legends: Wild Rift Ai bëri një paraqitje të shkurtër gjatë prezantimit të iPhone 12 të fundit, ku fansat morën një paraqitje të shkurtër të kit-it të tij. Ashtu si me…
League Patch 10.21 sjell ndrryshime ne kampion
Aphelios, Lee Sin, Corki, marrin bufs ne League Patch 10.21 Ndërsa afrohet fundi i sezonit të ranked, projektuesi i lojës Riot, Mark Yetter, ka zbuluar disa nga buffs e planifikuar për kampionë të shumtë në League Patch 10.21. Një nga…
Bug i dragoit në League of Legends lëshon Lee Sin në hapësirë
Një lojtar i League of Legends ka ri-zbuluar një bug të çuditshëm që shpërthen kampionin tuaj lart në pafundësi Në këtë rast, ky bug dërgon Lee Sin drejt stratosferës në momentin që ai fillon të luftojë një dragua, duke i…
Akali do të bëhet nerf dhe Lee Sin do të bëhet buff në patch 9.18
Gjithashtu dhe shumë ndryshime të tjera do të vijnë në Patch 9.18. Riot Games ka zbuluar ndryshimet që planifikojnë të bëjnë për update-in e rradhës të League of Legends, Patch 9.18. Lead Gameplay Designer i League of Legends Mark "Riot…