fbpx

Tag: lee jay-young

Trashëgimtari i Samsung është burgosur me akuzën e ryshfetit
Lee Jae-yong - i njohur si Jay Y. Lee në Perëndim - udhëheqësi de facto dhe trashëgimtari i konglomeratit Samsung Group, është urdhëruar të kthehet në burg për dy vjet e gjashtë muaj me akuza të ryshfetit, sipas Bloomberg. Djali…